Oier Ariznabarretak irabazi du VII. Mendi Maratoi Erdia

Erabiltzailearen aurpegia Azkoitiko Hitza 2011ko mai. 9a, 14:44

VII. Mendi Maratoi Erdia, Anaitasuna Mendi Bazkuna, lasterketa

Oier Ariznabarretak (01:52:36) eta Oihana Kortzarrek (02:10:28) irabazi dute Anaitasuna Mendi Bazkunak antolatutako VII. Izarraizko Mendi Maratoi Erdia. Atzo goizean jokatu zen 21 kilometroko proban 120 parte-hartzaile abiatu ziren Azkoitiko Balda Plazatik eta haietatik 119k lortu zuten proba bukatzea.
Azkoitiko parte-hartzaileen artean, Jon Aizpurua (02:04:08) eta Jone Urkizu (02:48:56) izan ziren lehendabizikoak helmuga zeharkatzen.
Eguraldi paregabea izan zuten lasterkariek eta ikusle ugari bildu zen Izarraitz inguruko ibilbidean lasterketa ikusi eta korrikalariak animatzeko.

Gukak zu bezalako irakurleen babesa behar du tokiko informazioa euskaraz eta modu profesionalean lantzen jarraitzeko.